review nieuw haarwerk
Afspraak maken

Onze werkwijze

Haarinstituut Head of Hair is er voor vrouwen met haaruitval door chemotherapie, radiotherapie en alle soorten alopecia.Je krijgt bij ons deskundig advies over de keuze van het juiste haarwerk, en daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke situatie, zoals je uiterlijk, stijl en eventueel werk en sport. 

Persoonlijke aandacht

Volledige service

Als erkende haarwerk specialisten voldoen we aan de hoogste eisen voor kwaliteit en professionaliteit. Als klant van onze salon profiteert je van vele voordelen:
privé salon
In onze salon kan je alleen op afspraak terecht. We nemen uitgebreid de tijd voor je. Gezien de grootte van onze salon vragen we je om maximaal 1 persoon gezelschap mee te nemen. 
bezoek aan huis
Wij bezoeken je aan huis of in het ziekenhuis als je om medische redenen niet naar onze salon kunt komen.
KORTE LEVERTIJDEN
Heb je haaruitval door chemo wij kunnen je snel helpen. Een confectie haarwerk kunnen we binnen 48 uur leveren. 


Een zorgzame behandelkamer bij Haarinstituut Head of Hair in Amersfoort, waar vrouwen met emotionele steun hun haaruitval tijdens chemotherapie kunnen aanpakken. De foto laat een warme en rustgevende behandelkamer zien bij Haarinstituut Head of Hair in Amersfoort. In de afbeelding staat een comfortabele stoel, omringd door zachte tinten en een kalme ambiance. Deze kamer biedt een veilige haven voor vrouwen die te maken hebben met haaruitval als gevolg van chemotherapie. Het Haarinstituut begrijpt de emotionele impact die dit met zich meebrengt en staat klaar met professionele hulp en ondersteuning. Hier kunnen vrouwen terecht voor op maat gemaakte oplossingen, zoals pruiken en haarstukken, evenals deskundig advies en haarverzorgingsbehandelingen. Het Haarinstituut erkent de waarde van zelfvertrouwen en eigenwaarde tijdens deze moeilijke periode en biedt een empathische omgeving waarin vrouwen zich begrepen voelen. Deze foto toont de betrokkenheid van het Haarinstituut bij het ondersteunen van vrouwen door hun haaruitval tijdens chemotherapie aan te pakken. Het is een plek waar ze niet alleen praktische oplossingen vinden, maar ook een warme en ondersteunende omgeving waar hun emoties worden erkend en begrepen.
Reservering van haarwerk
We kunnen in voorkomende gevallen een haarwerk voor je reserveren voor een periode van maximaal 6 weken.
service op maat
We personaliseren je haarwerk zodat het perfect aansluit bij jouw gezicht en voor zolang als het nodig is kunnen wij je eigen haar voor je bijhouden.
Vergoeding haarwerk
Check bij je zorgverzekeraar wat je vergoed krijgt. Wij declareren de nota bij je zorgverzekeraar. 


Werkwijze

prettig en privé


Prive

op afspraak

Jouw privacy vinden wij erg belangrijk en wij willen zo discreet mogelijk met je omgaan. Onze salon is voor jou alleen gereserveerd.

Afspraak

intake 

Binnen 5 dagen kun je bij ons terecht. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek bespreken we jouw situatie, je wensen en je behoefte wat betreft je haar.

Haarwerken

passen en kiezen

Tijdens de vervolgafspraak zorgen wij ervoor dat er 6 tot 10 haarwerken voor je klaar liggen om te passen, zodat je snel een goede keuze kunt maken.

Blij blijven

Nazorg

Na drie weken nemen we contact met je op om te informeren of alles nog naar wens is. Er zijn verschillende mogelijkheden om je haarwerk nog wat aan te passen. Je kunt ons ook later altijd even bellen.
afspraak maken

Onze partners

Voor haarwerken, pruiken, hoofdhuidbehandeling en begeleiding tijdens chemokuur
Afspraak maken
Copyright © 2023 Brovisuals - Alle rechten voorbehouden
Made with
by
Brovisuals
crossmenu