review nieuw haarwerk
Afspraak maken

Over ons

Wie we zijn

Ons team

Wij, Annemarie en Samah, hebben een hart voor mensen en willen vrouwen graag met een lach de salon zien verlaten. Annemarie heeft vanwege borstkanker zelf ervaren wat haarverlies met je doet. Een natuurlijk uitziend haarwerk was voor dat moment de oplossing voor mijn haaruitval. Samah heeft het hele proces haar bijgestaan.

Annemarie Geersing
Annemarie geersing

Haarwerkspecialist

Samah Koelewijn
samah koelewijn

Haarwerkspecialist

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om het gevoel van vertrouwen en zelfverzekerdheid terug te krijgen na het ervaren van haaruitval of dunner wordend haar. Daarom nemen we de tijd om te luisteren naar de behoeften en wensen van elke individuele klant en bieden we persoonlijke aandacht en zorg bij elke stap van het proces.

Het begin

Overdracht

Oprichtster Tineke Uffen heeft ruim 50 jaar ervaring en heeft op 1 januari 2023 haar bedrijf overgedragen aan Annemarie en Samah zodat zij van haar vrije tijd kan genieten. Ze heeft haar ervaring gedeeld en zal de komende tijd Samah en Annemarie nog terzijde staan voor een warme overdracht.

We bedanken Tineke Uffen voor het vertrouwen dat we de klanten zullen blijven bijstaan zoals zij het heeft voorgedaan en zijn heel blij dat ze ons het komende jaar met haar deskundigheid nog zal blijven ondersteunen.

Erkende Haarwerkspecialisten

Haarinstituut
Head of Hair

Wij Haarinstituut Head of Hair zijn aangesloten bij de HSBN (Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland en HWK erkend door de SEMH (Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelenzorg), dit is een onafhankelijke en onpartijdige stichting die de kwaliteit en duurzaamheid van hulpmiddelenzorg bewaakt, behoudt en verbetert. Het biedt klanten van Head of Hair vertrouwen dat ze te maken hebben met een kwalitatief goede en betrouwbare leverancier van haarwerken.

Erkend leverancier door SEMH
Aangesloten bij de HSBN

Voorwaarden

Garantie en service

  • Blije en tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkst daarom bieden wij 3 tot 6 maanden garantie op geleverde haarwerken, deze garantie is van toepassing op fabrieks- en materiaal fouten en gaat in op de datum van afname/factuurdatum.
  • Wij zorgen ervoor dat eventuele aanpassingen en kleine reparaties snel en kosteloos worden uitgevoerd zodat uw haarwerk altijd perfect bij uw wensen past. Voor het behoud van uw haarwerk adviseren wij om de bijgeleverde gebruiks- en onderhoudsvoorschriften zorgvuldig te volgen met de daarvoor geadviseerde verzorgingsproducten.
  • Hoewel haarwerken die zijn geknipt of gedragen niet retour kunnen worden genomen, zetten we ons volledig in om eventuele klachten of fouten spoedig en kundig te herstellen. Mocht u toch een formele klacht willen indien, dan vragen wij u vriendelijk om onze Algemene Leveringsvoorwaarden te raadplegen.

Bij Head of Hair is uw tevredenheid onze prioriteit, we staan altijd klaar om u te helpen met liefde en zorg voor u en uw haarwerk.

Aanbevelingen

gelukkige klanten

Logo Haarinstituut Head of Hair, zo trots als een pauw.

Enquête

Klanttevredenheid

Blije en tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste. Samen met jou kunnen wij onze dienstverlening op een hoge kwaliteit voortzetten.

Wij halen er voldoening uit als onze klanten in een moeilijke periode tevreden zijn en een belangrijke zorg minder hebben.

Als erkend haarwerk specialisten zijn wij aangesloten bij de Haarwerk Specialisten Branche Nederland en erkend leverancier medische hulpmiddelen door de SEMH. Om blijvend te voldoen aan alle kwaliteitseisen vraagt dit om voortdurende verbetering.
Doe mee met de enquête

Onze partners

Voor haarwerken, pruiken, hoofdhuidbehandeling en begeleiding tijdens chemokuur
Afspraak maken
Copyright © 2024 Brovisuals - Alle rechten voorbehouden
Made with
by
Brovisuals
crossmenu